Social media

Betrokken volgers meer omzet en bouwen aan je merk

De aandacht vangen met doeltreffende content

Het creëren van online content en opvallen is een uitdaging op zich. Maar het belang van deze content is groter dan ooit tevoren. Het is de sleutel tot het betrekken van volgers en het vergroten van je naamsbekendheid. Als creatieve mediamakers zijn wij gepassioneerd bezig met het ontwikkelen van sterke content. Of het nu gaat om doeltreffende campagnes, Grappige shorts, vertellende story’s en originele posts :  wij doen niets liever. 

Campagnes die impact maken

Laat ons opvallende campagnes ontwikkelen en beheren voor jou. Vooraf zetten we de basis met een slimme marketingstrategie: wie is je doelgroep, waarom zijn ze belangrijk, wat zijn je doelstellingen en wie zijn je concurrenten? We nemen het hele proces uit handen en zorgen voor een perfecte uitvoering tot in de kleinste details. Van het instellen van jouw account, het ontwikkelen van de content, het implementeren in de online omgeving tot het monitoren en rapporteren van de data. Onze kracht: alles sluit op elkaar aan! Het brand design, de boodschap en het technische gedeelte. Juist daardoor ga je fantastische resultaten zien waardoor jouw merk of product bekend wordt!

Ons social management: gedreven en vindingrijk

Heb je geweldige content? Fantastisch! Maar dan komt de volgende uitdaging: het onderhouden van je social media-accounts. Een succesvol account wordt opgebouwd door slim en consistent unieke content te plaatsen op de juiste momenten en in te spelen op actuele gebeurtenissen. Geen zorgen! Wij begrijpen precies wanneer en hoe dit moet. Met diepgaande kennis van de online markt en jouw merkstrategie zijn wij dé experts. Ons social media managementteam beheert jouw accounts en zorgt voor de creativiteit. Samen brainstormen, content creëren en geweldige resultaten behalen – dat is zó gaaf!